Gy. I. K.

Vállal-e a zenekar kisebb létszámban is fellépést?

 6 fős felállásban koncertezünk, zenakarunk 6 tagból áll, így biztosítjuk a produkció zenei színvonalát.

Mennyi a zenekar maximális műsorideje? A zenei blokkok között mennyi szünetet tartanak?

10 órányi tánczenei repertoárral rendelkezünk. 60-120 perces zenei blokkokat játszunk, melyek között 15-20 perces szüneteket tartunk. A szünetek alatt CD háttérzenét biztosítunk. A zenei blokkok hosszával természetesen igazodunk a közönség igényeihez, valamint az est forgatókönyvéhez.

Mit tartalmaz a fellépti díj, van-e valami rejtett költség?

A fellépti díj a zenekar összes költségét tartalmazza, tiszteletdíjak, a zenekari hang- és fénytechnika díja, valamint Szegeden kívül az útiköltséget is. 

Mekkora helyet kell biztosítani a zenekarnak és technikai felszerelésének?

Minimálisan 4x3 méter, ideális esetben 6x4 méteres stabil színpad vagy technikai terület szükséges a zenekarnak. Szabadtéren ugyanez 8x6x1,2 méter. Minden esetben a biztonsági előírásoknak és szabványoknak megfelelő színpadfedést kell biztosítani! 

Mennyi időre van szükségük a hangszerek és technika installálásához és a teljes zenekari készenléthez?

Ez függ a helyszín megközelíthetőségétől, de általában a megérkezéstől számított 2-3 óra szükséges a teljes zenekari készenléthez.

Vállalják-e kívánság dal vagy dalok betanulását?

Amennyiben az illeszkedik a zenekar repertoárjába és a későbbiekben felhasználható a zenekari műsorban, úgy rendezvényenként 1 kívánság dal betanulását vállaljuk díjmentesen. Kérjük, hogy az ilyen jellegű igényeiket a fellépés előtt legalább 30 nappal jelezzék felénk! Több dal betanulása megoldható, de extra költségekkel jár.

Zenélnek-e a vacsora alatt?

A vacsora alatt CD háttérzenét biztosítunk vagy extra költségért élő háttérzenei műsort adunk.

Összeállíthatjuk-e a zenekar műsorát?

A zenekar rendelkezik egy adott repertoárral, melyet a tagok stílusa és képességei, valamint a közönség általános igényei alapján állítottunk össze. Ebből - kérésre - bármit szívesen kihagyunk, de a zenekari műsor további összeállítása szakmai kérdés és kizárólag a zenekarvezető privilégiuma.

Milyen ellátást kell biztosítani a zenekarnak? Van-e valamilyen különleges kérésük?

Zárható, kulturált zenekari öltözőt kérünk székekkel, fogasokkal, fény- és áramforrással, minimum mosdóval. Szénsavmentes ásványvízet, kávét, valamint egyszeri meleg étkezést kérünk a technikai riderben részletezettek szerint. 

Milyen ruhában lépnek fel?

Öltözködésünkkel alkalmazkodunk a rendezvény elvárásaihoz, hangulatához és nívójához. Általában laza, de elegáns stílusban, a fekete-fehér-szürke-ezüst-kék színkombinációkat részesítjük előnyben. 

Milyen nyelven beszélnek, konferálnak; játszanak-e nemzetközi rendezvényeken?

Angol nyelven vállalunk konferálást is. 

Hogyan tudjuk megrendelni az együttes műsorát? Mennyi előleget/foglalót kérnek?

A zenekari műsor megrendelése e-mailben, illetve a zenekar facebook oldalán lehetséges. A személyes adatok (cég esetén székhely és adószám is szükséges) és a rendezvény pontos részleteinek (időpont, helyszín, megközelíthetőség, vendéglétszám, a vendégek összetétele, műsoridő) megadása után elkészítjük a szerződéstervet, melyet közös átolvasás és értelmezés után írunk alá. Szerződéskötéskor minimum 30% előleg/foglaló fizetendő.

Hol lehet élőben meghallgatni a zenekart?

Bármelyik nyilvános próbánkon vagy fellépésünkön.

Más fellépők használhatják-e a zenekari felszerelést?

A zenekar hangtechnikáját igen, személyes felszerelését, mikrofonjait, hangszerparkját külső személyek vagy más fellépők nem használhatják.